avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RELICENTIERE Universitatea \"SPIRU HARET\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RELICENTIERE Universitatea "SPIRU HARET"

Sunt licentiata in Stiinte ale Educatiei la Univ. "SPIRU HARET", promotia 2009, forma de inv. ID.Chiar daca MECTS a recunoscut aceste studii in toamna, de aceea pe baza adeverintei am fost avansata de la statutul de educatoare la cel de prof. pentru inv. preprimar, fiind si salarizata corespunzator, acelasi MECTS spune acum ca diplomele nu sunt legale si spune, alaturi de USH ca trebuie sa dam asa zisa RELICENTIERE, procedand si la retrogradarea noastra si la faptul ca va trebui sa inapoiem banii .A sdori sa stiu, participarea la acest examen special din septembrie este LEGALA?Nu cumva ne facem rau noua, parin aceasta participare? Am inteles ca MECTS nu poate sa anuleze decat prin justitie aceste drepturi obtinute de noi.Ce e de facut? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:33, 21 August 2010
Daca ati auzit de ultimele stiri in domeniu,o absolventa a USH care a terminat in aceeasi promotie cu dvs,si care a absolvit examenul de titularizare pe post-fiind profesoara-,ulterior MECTS nerecunoscand acest examen si nici diploma universitara.Respectiva s-a adresat justitiei iar la inceputul acestei veri a castigat procesul,iar in cuprinsul sentintei s-a stipulat ca aceasta diploma este valabila.Doar instanta de judecata poate anula un act oficial,care culmea mai este emis si de MECTS.Daca va veti prezenta la relicentiere in mod expres veti recunoaste ca examenul de licenta sustinut de dvs.nu este valabil...


andymaurul
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenþã „universitatea spiru haret" samotrace samotrace Am două întrebări pentru d-voastră! Prima ar fi următoarea: Subiectul nerecunoaşteri studiilor absolvenţilor Universităţii Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)