avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale decontarea deplasarii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

decontarea deplasarii

sotul meu este medic stomatolog si lucreaza intr-o localitate la peste 50 de km de casa...el nu are angajator,are SRL...am auzit ca celor care fac naveta pe dist mai mari de 50 de km li se deconteaza deplasarea.Existe vreo lege in acest sens?Daca da, unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: AlinaLavinia , utilizator 23:30, 21 August 2010
In cazul in care este PFA, atunci ar putea sa isi deduca cheltuielile transportului la plata impozitului pe veniturile incasate. In situatia in care este salariat in cadrul profesiei, probabil ca ar putea sa vorbeasca cu angajatorul pentru o marire de salariu =D>
Multumesc! Eu am auzit ca de fapt Primaria... deconteaza transportul....... desi nu prea cred... Iar sotul meu are S.R.L. si el este Administratorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontul transportului personal nedidactic catalintgv catalintgv Fiti amabil, ce portita legala exista ca sa mi se deconteze transportul, eu fiind personal nedidactic la o scoala cu cls I-VIII, deoarece fac naveta 50 km ... (vezi toată discuția)
Despre drepturile navetistilor zama cristian zama cristian Buna ziua. Sunt asistenta medicala la un centru de recuperare a persoanelor cu handicap.Fac naveta de la 25 Km. Programul este de 12 ore, 07-19. Ultimul ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)