avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plan de prevenire si protectie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plan de prevenire si protectie

Am si eu o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu un model de plan de prevenire si protectie.(sau macar sa stiu si eu ce ar trebui sa contina)
Cel mai recent răspuns: shoryzo , utilizator 10:12, 15 Octombrie 2007
vezi normele metodologice de aplicare ale Legii 319/2006 (ai acolo model ).
adica HG 1425/2006...io nu am gasit , dar mai caut......ms oricum de ajutor
Daca ai specifica despre ce plan de prevenire si protectie vb, poate ca te pot ajuta
Sunt mai multe, cu privire la protectia muncii sau la prevenirea incediilor , ca intr-o unitate se intocmesc mai multe astfel de planuri.
[ link extern ]

mai clar, [ link extern ]

Anexa 7 :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2007
klewos, utilizator
Multumesc foarte mult :D.....daca nu ma descurc revin cu intrebari...

Alte discuții în legătură

Plan ssm gabrielciolpan gabrielciolpan vreau si eu un model de plan anual de masuri ssm.Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Plan de prevenire si protectie anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog, ma puteti ajuta cu un model de plan prevenire si protectie pentru functia de primitor distribuitor materiale si scule? In speranta ca voi ... (vezi toată discuția)
Raportul angajatorului alimirela alimirela Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de raport al angajatorului privind situatia SSM pe anul incheiat, cerut in articolul 69 din normele metodologice de ... (vezi toată discuția)