avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... raportul angajatorului
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

raportul angajatorului

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model de raport al angajatorului privind situatia SSM pe anul incheiat, cerut in articolul 69 din normele metodologice de aplicare a Legii SSM nr. 319/2006 (HG 1425/2006 actualizata inclusiv cu HG 955/2010 si HG 1242/2011):

(1) Angajatorul trebuie sa prezinte, cel putin o data pe an, comitetului de securitate si sanatate in munca un raport scris care va cuprinde situatia securitatii si sanatatii in munca, actiunile care au fost intreprinse si eficienta acestora in anul incheiat, precum si propunerile pentru planul de prevenire si protectie ce se vor realiza in anul urmator.

(2) Angajatorul trebuie sa transmita raportul prevazut la alin. (1), avizat de membrii comitetului de securitate si sanatate in munca, in termen de 10 zile, inspectoratului teritorial de munca.

Daca da va rog sa-l trimiteti pe adresa mirelutzadotcom@yahoo.com

Multumesc anticipat.
O zi buna,
Mirela
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:29, 2 Februarie 2015
Nu veti gasi un model general acceptat.
Fiecare angajator are stilul sau de a arata cum si-a indeplinit obligatiile legale prevazute de Legea ssm nr. 319/ 2006 si HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare (vezi art.15).
Un astfel de raport trebuie sa faca referiri la riscurile profesionale evaluate si influenta acestei evaluari asupra situatiei AM si BP, la indeplinirea planului de prevenire si protectie, la ce isi propune sa realizeze in continuare, la sesizari primite din partea lucratorilor si modul de rezolvare a acestora, la efectuarea examenului medical periodic si starea de sanatate a lucratorilor, la dotarea cu EIP, alimentatie de protectie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportul anual al angajatorului referitor la bilantul activitatii ssm se depune la itm impreuna cu procesul verbal al sedintei cssm din trimestru al anului pentru anul anterior SC GEEA RUGBY CLUB SRL SC GEEA RUGBY CLUB SRL Conform HG1425/2006 - cu modificarile si completarile ulterioare, procesele verbale ale sedintelor CSSM se depun in maxim 10 zile de la acestea la ITM. In ... (vezi toată discuția)
Firmele care au reprezentanti ai lucratorilor cu atributii ssm transmit bilantul ssm al angajatorului la itm? SC GEEA RUGBY CLUB SRL SC GEEA RUGBY CLUB SRL In modificarile HG1425/2006 - normele de aplicare a Legii nr. 319/2006 privind SSM, se precizeaza ca reprezentantul lucratorilor cu atributii in SSM, preia ... (vezi toată discuția)