avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... LEGEA MICII REFORME-
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

LEGEA MICII REFORME-

Cand se estimeaza ca va fii publicata in monitorul oficial ??

multumesc .
Trebuia sa fie adoptata in sesiunea parlamentara extraordinara din aceasta luna, odata cu Legea ANI!

Sa inteleg ca a fost votata?!

Eu am avut fost plecata si am avut ceva probleme si nu stiu ce s-a petrecut.

Daca a fost adoptata, trebuie sa mearga lșa promulgare unde n-ar trebui sa stea prea mult.
Mica Reforma a trecut de Senat.
[ link extern ] /
Trebuie sa treaca si de Camera.
Numai bine.
multumesc mult ,cu respect
Gata, atat de mult asteptata lege supranumita „Mica reforma” a fost adoptata!

=D> =D> =D>

Mesajul Consiliului de Mediere poate fi citit aici: [ link extern ] /

De acum, mediatorii nu mai au decat sa castige increderea potentialilor beneficiari ai medierii.

Privitor la forma adoptata, probabil ca vom mai discuta.
Buna ziua,
Pe noi muritorii de rand cu ce ne ajuta aceasta "mediere"? La modul concret!! ca sa ma bucur si eu!!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune Sorelly Sorelly Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesarea pt iesirea din indiviziune si unde trebuie depusa cererea. Precizez ca proprietarii sunt de comun ... (vezi toată discuția)
Câteva aspecte referitoare la procedura informãrii despre avantajele medierii ºi despre procedura medierii. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Medierea este o procedură alternativă instanţei de judecată , prin care pot fi soluţionate pe cale amiabilă conflictele dintre persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Mediere sau instanta judecatoreasca Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Cum ati prefera sa va rezolvati conflictele/litigiile, prin mediere sau instanta? (vezi toată discuția)