avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... bransament apa curenta
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

bransament apa curenta

as dori sa stiu care sunt taxele care trebuiesc platite pt bransarea la reteau de apa curenta in mediul rural in conditiile in care reteaua a fost construita cu fonduri europene, iar cei care fac bransamentele solicita taxe doar pt bransament in cuantuam de 500 ron. as dori sa stiu daca este normal sa platesc aceasta suma
Cel mai recent răspuns: hades , utilizator 15:32, 9 Septembrie 2010
Trebuie sa discutati cu furnizorul de apa si sa vedeti exact care sunt costurile.
Desi s-au alocat fonduri europene in acest sens, probabil ca taxa respectiva se refera la bransarea conductei pentru dv.
in primul rand in vederea realizarii bransarii aveti nevoie de certificat de urbanism care se emite de primaria pe raza careia se realizeaza bransarea. in certificatul de urbanism se mentioneaza avizele pe care dvs aveti obligatia sa le obtineti..printre care obligatori si cel de la mediu. pt mediu aveti nevoie de copie dupa certificat impreuna cu anexele, notificare intocmita confrom OM 135/2010 si un tarif de 100 ron. clasare de la ei o primiti in max 10 zile confrom legii...si alte avize (gaz, telefonie functie de situatie....).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare apa curenta leo97 leo97 As dori sa stiu care sunt taxele care trebuiesc platite pt bransarea la reteau de apa curenta in mediul rural in conditiile in care reteaua este acum in ... (vezi toată discuția)
Bransare conducta gaz aadynna aadynna buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului . vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)
Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)