Va rog sa ma consiliati intr-o problema inedita din punctul meu de vedere!
Cu o saptamana in urma, am facut niste cumparaturi de la un magazin en-gross, pe persoana fizica.
Exact dupa o saptamana, am primit un telefon de la un angajat al magazinului, de la serviciul relatii-clienti, care m-a rugat sa trec pe la sediul lor, deoarece e o nentelegere cu restul de bani pe care l-am primit. Din cate am inteles, din balbaiala lui, eu as fi primit de la casiera(indragostita, cum a numit-o respectivul) un rest mai mare de bani ( asa reiese din inregistrarea video, pe care eu nu am vazut-o inca), si m-a rugat sa trec pe la ei sa REZOLVAM PROBLEMA AMIABIL.Am trecut in aceeasi zi pe la ei, dar nu l-am gasit pe respectivul(era pe teren)
Sincer eu nu retin sa fi primit mai multi bani la rest (cred ca mi-as fi dat seama) ,dar chiar daca ar fi fost asa, vi se pare normala o asemenea situatie? Mie mi se pare incredibil!
La multe case de marcat este afisat un anunt: "Verificati restul la ghiseu, reclamatiile ulterioare nu se iau in consideratie".
Asta este valabil si pentru vanzator si pentru cumparator.
Nu ati savarsit nici o frauda, asa ca nu sunteti obligat sa dati nici o explicatie.
Fiind magazin en-gross, cumperi numai cu legitimatie. Aveam legitimatie de la vechiul loc de munca, unde m-a si cautat( mi-a spus o fosta colega).De acolo a aflat numele si numarul de telefon. Oricum a fost o situatie jenanta, nici nu stiu cum sa o calific,chiar daca nu ma simt cu nimic vinovata, dar mi-a creat o stare de disconfort psihic. Am rememorat acele momente, banii care i-am folosit in saptamana ce a urmat si nu am iesit cu castig in portofel. M-a ajutat si faptul ca eu de obicei pastrez facturile prin geanta o bucata de timp:">
Acum, nu stiu daca sa mai trec pe la ei sau nu? Cumparaturi oricum nu cred ca voi mai face de la ei!
Va multumesc pentru raspunsuri!