avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... repartitoare apa rece
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

repartitoare apa rece

Buna ziua,
Locuiesc la casa la curte intr-un imobil de 2 etaje cu 3 proprietari (parte, etj 1, etj 2). Eu vreau sa-mi pun contor pentru consumul de apa rece pentru ca nu stau in permanenta acolo, iar cand vine factura mi se repartizeaza costul pe nr de persoane, chiar daca am stat 1 zi sau 1 luna acolo. In plus am probleme si cu presiunea la apa, existand zile cand nu am deloc apa iar cei de la apatamentele de jos au (eu stau la etj 2) au apa de consum. As vrea, ca sa evit discutiile inutile, sa imi pun repartitor la apa rece la intrarea conductei la mine in apartament. Apa calda nu avem, ea se obtine cu boliere, centrale termice... Deci am nevoie doar de 1 contor. Este asta in regula cu legea? Adica, daca am probleme din partea vecinilor pot sa trec peste ele, si eu sa dau doar citirea de la contoarul meu? Chiar nu vreau sa particip la acoperirea unor costuri pe care le fac ei.
Inca o problema: am intrebat la Apa Nova si ei spun ca orice contoar cumparat de pe piata cu bon/ factura este ok. Voi stiti ceva mai mult? Exista ceva firme mai autorizate decat altele sa vanda astfel de contoare?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
kassasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: kassasi , utilizator 16:06, 23 August 2010
au raspuns corect cei de la APA NOVA.
Am inteles. Deci, pot sa merg sa cumpar din comert un repartitor si e totul ok.
Multumesc mult de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cunoasca proprietarii despre individualizarea consumului de apa rece ? AIUREA AIUREA trebuie sa cunoasca legea 241 /2006 reactualizata in 2015 art 3 j si art31(20) ! trebuie sa cunoasca ca REPARTITOARELE DE COSTURI nu fac parte din ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)