Buna ziua,
Locuiesc la casa la curte intr-un imobil de 2 etaje cu 3 proprietari (parte, etj 1, etj 2). Eu vreau sa-mi pun contor pentru consumul de apa rece pentru ca nu stau in permanenta acolo, iar cand vine factura mi se repartizeaza costul pe nr de persoane, chiar daca am stat 1 zi sau 1 luna acolo. In plus am probleme si cu presiunea la apa, existand zile cand nu am deloc apa iar cei de la apatamentele de jos au (eu stau la etj 2) au apa de consum. As vrea, ca sa evit discutiile inutile, sa imi pun repartitor la apa rece la intrarea conductei la mine in apartament. Apa calda nu avem, ea se obtine cu boliere, centrale termice... Deci am nevoie doar de 1 contor. Este asta in regula cu legea? Adica, daca am probleme din partea vecinilor pot sa trec peste ele, si eu sa dau doar citirea de la contoarul meu? Chiar nu vreau sa particip la acoperirea unor costuri pe care le fac ei.
Inca o problema: am intrebat la Apa Nova si ei spun ca orice contoar cumparat de pe piata cu bon/ factura este ok. Voi stiti ceva mai mult? Exista ceva firme mai autorizate decat altele sa vanda astfel de contoare?
Va multumesc.