avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pt dezvotarea companiei
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pt dezvotarea companiei

Buna ziua,

Am o firma deschisa de aproximativ 2 ani. Deoarece am fost student nu am avut timp sa ma ocup prea bine de ea si nu am produs prea multi bani. Sediul este la parintii mei acasa. Am cateva idei de dezvoltare intr-un oras cu putine locuri de munca (Turda, jud. Cluj). Ma intereseaza care sunt sansele sa pot accesa fonduri europene nerambursabile.

Printre ideile de dezvoltare este si un proiect (WebSite) foarte complex care va promova turismul in romania. Un asemenea proiect nu exista momentan.

Mentionez ca nu dispun de prea multi bani de investitie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 11:14, 4 Septembrie 2010
Sunt mai multe conditii de indeplinit, iar faptul ca nu prea dispuneti de prea multi bani nu va ajuta.

- societatea trebuie sa fi inregistrat profit in anul anterior depunerii cererii
- trebuie sa dispuneti de suma de bani pe care o solicitati ( fondurile sunt nerambursabile, insa initial platiti dumneavoastra tot si abia apoi banii vi se ramburseaza - atentie: numai cheltuielile eligibile, restul de cheltuieli le suportati dumneavoastra)
dupa cum s-a publicat , in zona dvs nici nu se mai depun proiecte pe axa 4.3 por , deoarece fondurile sunt acoperite in proportie de peste 150%.
oricum , fara cifra de afaceri semnificativa si fara profit in exercitiul financiar cel mai recent , nu ar trebui sa va ganditi sa accesati. poate in urmatoarea sesiune , daca va mai fi , dar pana atunci pregatiti putin firma pentru a avea punctaj mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pt o afacere viorica_17 viorica_17 As dori sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile daca am o afacere cu un service auto si vreau sa o dezvolt (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)