avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ocupare post cf studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ocupare post cf studiilor

buna ziua!as dori sa stiu daca specializarea adm.publica imi permite sa ocup postul de sef serviciu economic - resurse umane.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 12:27, 23 August 2010
raspunsul este afirmativ
Cod COR- 123205 -Sef serviciu resurse umane
(Subgrupa majora 12, Grupa minora 123, Grupa de baza 1232)
Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire in cor ancaiordache ancaiordache Buna ziua, Stie cineva carei ocupatii din COR ii corespunde postul de Account Manager in PR-Comunicare? Credeti ca este potrivit Manager ... (vezi toată discuția)
Cor lulita lulita am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ,sistem bologna fara a mai continua master ,cum pot fi incadrata conform COR,pot avea ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta conform cor Marius Golianu Marius Golianu Buna ziua. Imi poate sugera si mie cineva va rog o incadrare pentru o persoana care lucreaza ca operator intr-un Call Center??? Am cautat in COR insa ... (vezi toată discuția)