avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este posibil??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este posibil??

buna ziua,
am fost in concediu de odihna 2 saptamani,iar dupa am intrat in medical o saptamana....la intoarcere mi s-a comunict ca ori imi dau demisia ori mi se da o decizie ca mi s-a desfiintat postul(in conditiile in care am refuzat sa-mi dau demisia)
daca mai imi prelungesc medicalul si intre timp raman insarcinata este posibil sa mi se mai dea acea decizie?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 16:47, 23 August 2010
este posibil.
angajatorul poate face acest lucru insa e putin cam nelegal.
ramane de vazut ce va spune instanta.
daca prezentati un certificat din care sa rezulte ca sunteti insaricnata, nu va poate desface contractul de munca
multumesc frumos!am uitat sa precizez ca mai sunt si alte posturi de manageri la alte puncte de lucru cum sunt eu,dar tine mortis sa-l desfiinteze pe acela unde sunt eu
a!!!!uitasem sa precizez ca mi-a bagat" pastila" ca ar fi mai bine pentru mine sa-mi dau eu demisia decat sa mi se dea acea decizie...ca nu este tocmai ok ptr mina ca angajat

VA MULTUMESC din suflet pentru raspunsuri
Depunerea demisiei de catre angajat este varianta cea mai usoara pentru un angajator atunci cand vrea sa scape de acel angajat.

Se tot arunca pastila ca se strica Cv-ul daca nu-ti dai demisia.
Bla Bla.

Partea cu desfiintarea va trebui sa stea si in instanta in cazul in care veti contestat decizia.

Alte discuții în legătură

Ce pot face in aceasta situatie complicata??? christina2906 christina2906 BUNA ZIUA, va prezint si eu urmatoarea situatie in care ma aflu: in urma cu 4 saptamani am fost anuntata sa-mi caut de lucru in alta parte(doar verbal,nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme dreptul muncii, companie mare din bucuresti IMocanu IMocanu Buna ziua, As vrea sa stiu daca este legal ce tocmai mi s-a intamplat. In ultima vreme am lipsit mult de la servici pentru ca mi-a fost rau. Nu am avut ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma dea afara eu si atat eu si atat Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de ajutor. Acum o saptamana seful meu m-a anuntat, verbal, ca trebuie sa-mi gasesc un alt loc de ... (vezi toată discuția)