avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune marfa 24%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune marfa 24%

Am o gestiune la pret de amanunt cu TVA care suporta majorarea de TVA din adaosul comercial.
Stiti cumva cum mai putem verificarea descarcarii de gestiune prin cheile de control?
Inregistrarile mele sunt:
371 = 4428 50 lei
371 = 3781 -50 lei
Prin cheia de verificare aplicata, sold final 4428 e corect, dar sold final 378 nu mai da.
Credeti ca transferul marfurilor pe un alt analitic ( 3711) ar rezolva problema verificarii descarcarii de gestiune?
Va multumesc!
Probabil s-a mai discutat despre asta....

Alte discuții în legătură

Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva NEG_DORI NEG_DORI va rog vreau sa stiu si eu care sunt inreg contabile la ajustare tva stoc de marfa comert cu amanuntul trecere de la platitor de tva la neplatitor .imi ... (vezi toată discuția)