avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent Turism
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent Turism

Buna,
As vrea sa stiu dc. functia de agent turism necesita studii superioare sau nu.De unde pot sa aflu acest lucru?
Ma intereseaza daca in cazul acestei functii se aplica prevederile CCM la nivel national(art. 40,lit. d)
Adica angajatorul este obligat sa plateasca un agent turism cu minimul pe economie prevazut in CCM la nivel national(880 RON), chiar daca fisa postului nu prevede studii superioare pt. aceasta functie?
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 11:11, 19 Octombrie 2007
Functia de agent turism se exercita in baza atestatului oficial obtinut de la institutiile acreditate.Acest atestat nu este asimilat cu licenta obtinuta in urma absolvirii unei institutii de invatamant superior. Deci, nu e obligat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Este posibila promovarea in cadrul unei institurii publice ( ... maria.e maria.e Este posibila promovarea in cadrul unei institurii publice ( sef birou studii scurta durata profil tehnic) in studii superioare ( diploma de licenta in alt ... (vezi toată discuția)
Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)