buna. ma poate ajuta cineva sa -mi spuna daca pt a face dintr-un sant simplu [asa e acum] un fel de parcare , adica sa pun tuburi pt sa se scurga apa de ploaie si sa pun beton deasupra peste tuburi si pana in gardul meu in total lat de 3-4 m iar lung de vreo 40m, imi trebuie autorizatie de constructie??? si daca da aveti ideee cat costa si in cat timp se obtine??? si de unde???
Aceasta "constructie" nu se afla pe terenul dv, ci pe al primariei....Autorizatia de constructie se emite doar pe terenuri pe care dv. sunteti proprietar, concesionar...etc.
Cred ca un fel de autorizatie este necesara, trebuie sa intrebati la Primarie, Administratia Domeniului Public:-/
Insa ma indoiesc ca va fi aprobata o lucrare de asa amploare , dat fiind necesitatea evacuarii rapide a apei de ploaie in situatii extreme(vezi inundatii). Montarea de tuburi ar limita capacitatea acestui"sant"!
Nereguli, vecin
miki3
Avem o problema cu noii vecini. Relatez putin situatia: in aceasta primavara a fost vanduta casa din vecinatatea noastra(din fata casei noastre) la 2 persoane ... (vezi toată discuția)