avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deblocarea posturilor in institutiile publice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deblocarea posturilor in institutiile publice

In contextul O.U.G 34/2009 care este procedura de angajare sau de deblocare in conditiile in care am posturi vacante suficiente incat sa angajez 15%? Mentionez ca este vorba despre spitale aflate in subordinea autoritatilor administratiei publice locale.

Alte discuții în legătură

Angajare unitate bugetara Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Am o intrebare in ceea ce priveste posturile unice aflate intr-o unitate bugetara, respectiv postul de sef serviciu tehnic, care nu a fost ocupat de ... (vezi toată discuția)
S-au deblocat posturile bugetare? calina mihaela calina mihaela Stie cineva daca s-au deblocat posturile bugetare blocate? Ma refer la posturile di primarii care erau blocate,si bineiteles este nevoie de personal.Stiu ca au ... (vezi toată discuția)
Regulament cadru de ocupare a posturilor vacante 100marian2011 100marian2011 In institutiile publice cum se face ocuparea posturilor vacante,in baza caror acte normative? Se poate aplica HG 711/2010 Regulamentul cadru este in faza de ... (vezi toată discuția)