avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... S-au deblocat posturile bugetare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

S-au deblocat posturile bugetare?

Stie cineva daca s-au deblocat posturile bugetare blocate? Ma refer la posturile di primarii care erau blocate,si bineiteles este nevoie de personal.Stiu ca au fost ceva discutii????
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:38, 18 Martie 2011
da, s-au deblocat intr-un oarecare fel, prin o.u.g. nr.23, publicata in M.Of. 168 din 9.03.2011, care modifica oug. 34/2009.:)
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2011
mihaicalinescu2005, utilizator
Adica daca ai posturi unice contractuale vacante prin organigrama, (OUG 23/2011) sau functii publice de conducere unice vacante (OUG 105/2009), le poti scoate la concurs fara a se incadra in procentul de 15% prevazut de OUG 34/2009. De retinut ca pentru scoaterea la concurs a posturilor unice vacante contractuale, este nevoie de avizul Guvernului:)):)) (vezi OUG 23/2011)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare sistem bugetar irenaradulescu irenaradulescu As dori sa stiu daca exista vreo Lege/OG/HG sau orice alta reglemanetare referitor la interzicerea angajarilor in sistemul bugetar ? Daca exista v-as ruga ... (vezi toată discuția)
Angajari 2011 secretaruat secretaruat In 2011 se pot face angajari in sistemul bugetar (vezi toată discuția)
Noi angajari in administratie? Stie cineva daca a aparut vreun act normativ cu privire la debloarea posturilor in administratie, mi-au spus doi colegi ca au auzit la tv ca se vor face noi ... (vezi toată discuția)