avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare sistem bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare sistem bugetar

As dori sa stiu daca exista vreo Lege/OG/HG sau orice alta reglemanetare referitor la interzicerea angajarilor in sistemul bugetar ?
Daca exista v-as ruga sa-mi comunicati nr. acestora si eventual cand au fost publicate.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: irenaradulescu , utilizator 00:02, 12 Aprilie 2011
Angajarile in sistemul bugetar sunt doar restrictionate, nu blocate cu totul. Ideea este ca posturile unice contractuale si functiile publice de conducere sunt exceptate de la blocare. pentru celelalte posturi, regula ocuparii este de 1 post scos la concurs la 7 posturi vacantate. Baza legala: OUG 34/2009, OUG 105/2009, OUG 23/2011.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-au deblocat posturile bugetare? calina mihaela calina mihaela Stie cineva daca s-au deblocat posturile bugetare blocate? Ma refer la posturile di primarii care erau blocate,si bineiteles este nevoie de personal.Stiu ca au ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Angajare contractual pana la organizarea concursului buia buia Buna ziua, am o nelamurire legata de angajarea unei persoane ca sofer, transport scolar fara examen - pe moment. Fostul sofer a decedat acum 2 zile; tinand ... (vezi toată discuția)