avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Noi angajari in administratie?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Noi angajari in administratie?

Stie cineva daca a aparut vreun act normativ cu privire la debloarea posturilor in administratie, mi-au spus doi colegi ca au auzit la tv ca se vor face noi angajari, este adevarat ?;)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:53, 14 Martie 2011
Doar pentru posturile contractuale unice, ale caror atributii nu se regasesc in fisa postului nici unei alte pozitii din institutie, insa si pentru acestea, trebuie urmat acest traseu: ordonatorul de credite propune, prefectul isi insuseste propunerea si o inainteaza MAI, care o aproba si o inainteaza Guvernului spre avizare. Dupa obtinerea acesti aviz, puteti organiza concursul pentru om de servici, de exemplu, in masura in care acesta este un post unic...#-o
Totusi , art.22 alin 2 din oug.34 /2009 este in vigoare. Atunci nu se poate ocupa un procent de 15 % din posturile vacantate?
Si nu scrie nicaieri de posturi contractuale . Pot fi functii publice.
Era vorba de OUG 23/2011 care se refera doar la posturile contractuale. OUG 90/2009 excepteaza din procentul de 15% functiile publice de conducere...
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-au deblocat posturile bugetare? calina mihaela calina mihaela Stie cineva daca s-au deblocat posturile bugetare blocate? Ma refer la posturile di primarii care erau blocate,si bineiteles este nevoie de personal.Stiu ca au ... (vezi toată discuția)
Prin ce lege se reglementeaza functia unica din cadrul primariei? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu mai multe despre functiile unice in cadrul primariei. Exista vreun cadru legal care reglementeaza aceste functii? (vezi toată discuția)
Angajare unitate bugetara Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Am o intrebare in ceea ce priveste posturile unice aflate intr-o unitate bugetara, respectiv postul de sef serviciu tehnic, care nu a fost ocupat de ... (vezi toată discuția)