avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajari 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajari 2011

In 2011 se pot face angajari in sistemul bugetar
Cel mai recent răspuns: 77lia , utilizator 08:08, 23 Martie 2011
din ce stiu io, art. care suspenda recrutarea , din oug 34/2009 a produs efecte pana la data de 31.12.2010, iar alt normativ care sa suspende recrutarea, nu a mai fost publicat. in concluzie, io cred ca se pot face angajari in anul 2011.
Sunt suspendate prin OUG 109/2010 pana la 31 decembrie 2011.
asa e.... :)
Avand in vedere ca sunt posturi vacante in organigrama si vor fi poate aprobate si prin buget.....pot fi ocupate prin concurs....??chiar daca oug 109/2010 le suspenda?
oare cum pot fi ocupate in conditiile in care cheltuielile de personal sunt plafonate la luna octombrie 2010 , sau cel putin asa cer finantele !

Alte discuții în legătură

Angajam personal la bugetari ? divele divele As vrea sa stiu daca in 2010 aplicam prevederile art.22 (1) si ( 2) din OUG nr.34/2009. In art. 22 alin(1) din OUG nr.34/2009, se spune ca se suspenda ... (vezi toată discuția)
In ce conditii te mai poti angaja la "stat" ? carmenbucur carmenbucur Stiu ca momentan s-au sistat angajarile la stat. Dar exista si \"portite\"...nu ma refer doar la angajarile pe posturi suspendate ( maternitate de exemplu) ci ... (vezi toată discuția)
Art. 22, alin. (2^1), lit. b) din oug nr. 34/2009 actualizatã alexandru andra alexandru andra Nu inteleg paragraful acesta din lege: [quot](2) Prin exceptie de la prevederile alin. (1), ordonatorii principali de credite, in cazuri temeinic justificate, ... (vezi toată discuția)