avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe catre stat pentru intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe catre stat pentru intreprindere individuala

Buna ziua. In cazul unei intreprinderi individuale care nu are venit pentru ca nu a avut si nu are deocamdata activitate, mai este valabila plata taxelor catre stat (cas, somaj, cass)? Daca da, ce se in considerare? Venitul minim pe economie?
Va multumesc.

si inca ceva: declaratiile sunt obligatorii indiferent ca am sau nu activitate?
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
bliss25, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatie plata cass adrianadamian2009 adrianadamian2009 In cazul in care o PFA este angajat cu contract de munca individual la o societate unde plateste CASS, mai plateste CASS si ca PFA? Cu multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Nu realizez venitul minim brut pe economie adica 1900 lei SPavel SPavel Buna ziua ! La multi ani ! Sunt titularul unei Intreprinderi Individuala . Urmeaza sa depun Declaratia 200 si 220 . Sunt pe sistem real . Oric um calculez , ... (vezi toată discuția)