avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general medic familie- ordonanta 58/2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

medic familie- ordonanta 58/2010

medicii de familie , CMI , isi platesc toate taxele de ani de zile. din ce spune contabila mea nu este nevoie de depunerea declartiei pentru pensii si doar cele pentru somaj.
intrebare Este adevarat / MAI EXACT UNDE IN ORDONANTA SCRIE , AM INTELES CEVA DE ALINEATUL 7 DAR NU STIU MAI MULT. MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:40, 26 August 2010
În vederea evitării dublei impuneri, în baza uneia şi aceleiaşi calităţi (persoana care realizează în mod independent venituri de natură profesională), este exclus ca, pentru aceeaşi lună, să se efectueze o plată a contribuţiei de asigurări sociale pentru declaraţia depusă în baza Legii nr.19/2000 şi o alta pentru declaraţia depusă în baza art.III din OUG nr.58/2010.- citat din Comunicatul casei de pensii.
Deci daca pana acum achitati contributii la pensii si sanatate acum platiti doar somaj....Contabila spune bine ce spune...aveti totusi incredere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducator autorizat Norabrigitta Norabrigitta Buna ziua, sunt traducator autorizat si am o mare nelamurire pe tema noii OUG 58. Am platit contributia la sanatate pe intreg anul 2010, am declaratie de ... (vezi toată discuția)
Cas pentru pfa camicami camicami Cum se aplica prin alte judete OG.58,referitor la plata contributiei la CAS pentru PFA? Doresc si alte informatii, deoarece ,de la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Contribuii pfa pensionar mihail ch. mihail ch. O persoana cu PFA care de trei luni este in pensie pentru limita de varsta, dar continua activitatea, mai trebuie sa depuna declaratia de CAS? conform ... (vezi toată discuția)