medicii de familie , CMI , isi platesc toate taxele de ani de zile. din ce spune contabila mea nu este nevoie de depunerea declartiei pentru pensii si doar cele pentru somaj.
intrebare Este adevarat / MAI EXACT UNDE IN ORDONANTA SCRIE , AM INTELES CEVA DE ALINEATUL 7 DAR NU STIU MAI MULT. MULTUMESC ANTICIPAT
În vederea evitării dublei impuneri, în baza uneia şi aceleiaşi calităţi (persoana care realizează în mod independent venituri de natură profesională), este exclus ca, pentru aceeaşi lună, să se efectueze o plată a contribuţiei de asigurări sociale pentru declaraţia depusă în baza Legii nr.19/2000 şi o alta pentru declaraţia depusă în baza art.III din OUG nr.58/2010.- citat din Comunicatul casei de pensii.
Deci daca pana acum achitati contributii la pensii si sanatate acum platiti doar somaj....Contabila spune bine ce spune...aveti totusi incredere!
Cas pentru pfa
camicami
Cum se aplica prin alte judete OG.58,referitor la plata contributiei la CAS pentru PFA?
Doresc si alte informatii, deoarece ,de la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.