avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inscriere in registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inscriere in registrul operatorilor intracomunitari

Buna seara,

As avea nevoie de o informatie cu privire la procedura inscrierii in registrul operatorilor intracomunitari. In speta este vorba despre o societate comerciala nou infintata, avand 2 asociati straini.
Din cate stiu, am nevoie de certificatul constatator al societatii (valabil), taxa de cazier judiciar, procura autentica, fiind mandatar.
De altfel din cate stiu pana la momentul de fata, in registrul mentionat se inscriu atat persoanele fizice (cei 2 asociati straini) cat si persoana juridica (S.R.L. roman).
Ok, de aici intru in ceata, in sensul ca pentru cei 2 asociati straini am cazierele juridice emise de autoritatiile franceze, traduse si legalizate, pentru S.R.L., am achiat taxa de cazier judiciar.

Ce urmeaza? Unde exact trebuie sa ma prezint? Cat dureaza procedura? Mai am nevoie de alte acte, inafara de formulare respective?

Maine trebuie sa rezolv cu urgenta acest task si nu stiu incotro sa o iau pentru inceput!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:07, 25 August 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana juridica straina bvr bvr Buna ziua! Am o mare rugaminte. Pentru inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari, am nevoie de cazierul judiciar al societatii care este asociat ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar SZASZ OLGA SZASZ OLGA de unde se obtine cazierul judiciar pentru administratori cu domiciliul in norvegia(pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari) ? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pt cetateni straini nerezidenti in romania asociati intr-un srl SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna seara,ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce trebuie sa faca 3 cetateni straini nerezidenti in Ro care sunt asociati la un srl in Romania pentru a ... (vezi toată discuția)