avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de cesiune de drepturi de autor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de cesiune de drepturi de autor

Buna seara,

In urma cu o luna,mai precis pe 07.07.2010 am incheiat un contract de cesiune de drepturi de autor cu o firma din Bucuresti prin intermediul caruia am motivat efectuarea unor servicii de mentenanta IT.Din suma remunerata s-au platit contributiile la stat,in jur de 11% sau similar,nu stiu exact acum.

Intrebarea mea e simpla : este necesar sa declar venitul pe luna iulie anul curent,asa cum am citit in mass-media?De asemenea,este necesar sa mai achit vreun procent din suma catre stat ?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

2 facturi intr-o luna Catalin10q Catalin10q Buna ziua, As vrea sa stiu daca este legal ca operatorul de telefonie mobila sa trimita doua facturi cu data scadenta in aceasi luna calendaristica? Ca si ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie mame ramonamiau ramonamiau Buna ziua! Sunt o femeie insarcinata si am urmatoarele intrebari legate de calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului: 1. avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Calcul risc maternal andreea_sebestyen andreea_sebestyen Buna ziua, am o mare nelămurire. Am intrat in risc maternal din 10 iulie problema e ca angajatorul a spus ca voi lua in jur de 800 de lei. În ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)