avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare: balneokinetoterapie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare: balneokinetoterapie


daca fac colegiul de 3 ani de balneokinetoterapie din cadrul universitati ovidius din constanta am dreptul sa fac master? sau posibilitate de prelungire a studiilor ca pe diploma mea sa scrie licentiat in balneokinetoterapie?voi lucra ca asistent sau kinetoterapeut

Alte discuții în legătură

Balneo fizio kinetoterapie OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU daca fac colegiul de 3 ani de balneokinetoterapie din cadrul universitati ovidius din constanta am dreptul sa fac master? sau posibilitate de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ johntvn77 johntvn77 Sunt din Constanta si intentionez sa actionez in contencios Ministerul Educatiei si o Universitate din Bucuresti (care de trei ani nu imi elibereaza diploma de ... (vezi toată discuția)