avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca pot importa produse pe Pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca pot importa produse pe Pfa?

Daca ma poate ajuta cineva? Am o firma mica si aduc produse cosmetice din italia, cam de 500 euro lunar, bineinteles ca platesc Tva, forfetar, samd de 4 ani..Adaosul este mic, mai platesc si curierul, tva si forfetar pt mine pensie, sanatate si impozit si raman mai cu nimic Cifra de afaceri este undeva la 3500- lei pe luna. nu prea am ce cheltuieli sa bag asa ca as vrea intr-un fel sa nu mai platesc tva-ul. Produsele le vand catre persoane fizice sau pfa-uri pe care nu le intereseaza sa-si deduca tva-ul. Exista vreo posibilitate, sa aduc produse fara sa platesc in Romania Tva, sa-mi fac Pfa, Intrep. indiv. sau altceva??.Mai nou m-am inscris si in Registrul operatorilor intracomunitari, obligatoriu............. tampitii.....

Alte discuții în legătură

Un pfa platitor sau nu de tva pentru un magazin de haine? portocala142002 portocala142002 Intentionez sa-mi fac un PFA si sa fac achizitii intracomunitare de imbracaminte din UE..cum e mai bine...sa fiu platitor de tva sau neplatitor de tva?pe net ... (vezi toată discuția)
Deducere combustibil camypos camypos BUNA ZIUA! AM O MARE NELAMURIRE SI SPER SA GASESC O SOLUTIE PE FORUM. DETIN O INTREPR. INDIV. PE COMERT, COD CAEN 4725. MARFA O ADUC DE LA ... (vezi toată discuția)
P.f.a. platitor de tva sau nu (pt magazin online)? andrei1003 andrei1003 Buna ziua, Sunt inregistrat ca P.F.A. in domeniul comert online,am cateva intrebari la care as dori daca puteti sa-mi raspundeti cat de simplu: 1.Cum ... (vezi toată discuția)