avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Animalele fara stapan
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Animalele fara stapan

Buna ziua,
Sunt o iubitoare de animale,drept urmare detin un catel cu carnet de sanatate ,vaccinat cu toate cele cel ingrijesc in apartamentul meu.
si totodata nu sunt de acord cu cei ce incurajeaza cresterea si inmultirea animalelor fara stapan.
Exista vreo cale de a putea stopa cresterea si ingrijirea animalelor pe langa bloc?Este vorba de cateii si pisicile fara stapan.
Sunt unii cetateni ce nu inteleg (sau poate eu nu inteleg)care incurajeaza acesta inmultire fara masura a lor prin faptul ca le hraneste astfel facand o mare mizerie(raman oase si vase cu mancare care degaja mirosuri urat mirositoare)si totodata vin si se strang din ce in ce mai multi.
Am incercat sa le spunem ca ne deranjeaza ,ca prezinta un pericol atat de imbolnavire cat si de a fi atacati si muscati, ca noaptea nu reusim sa mai dormim din cauza lor ca latra si miauna!!!!.dar fara rezultat....fara nici un pic de jena ies incontinuare cu sacosele de resturi .. si le imprastie
Daca exista vreo lege,ordin, sau orice altceva va rog......
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:34, 1 Septembrie 2010
Ce v-as putea spune? Este o problema cvasigenerala, acolo unde sunt blocuri cu spatiu verde de jur imprejur in special.
Poate doar la primarie sa faceti reclamatie....dar drept sa va spun...eu am slabe sperante ca se va deranja cineva pentru "asa de putin..." :(
Am incercat si la primarie.. ,dar asa cum a-ti "prevazut"... nimic concret!
Stiu ca problema ar trebui rezolvata numai din bunul simt.. dar.. fiecare il percepe asa cum crede atat timp cat nu e constrans de nimic..
Oricum multumesc mult pentru raspuns...
Sa stiti ca sunt si parti bune in toata asta. Cainii care cresc pe langa un bloc anume nu vor musca pe cei de acolo...ci de obicei latra chiar la aia cu fata de infractori. Pisicile sunt cele mai utile pentru ca fara ele ati fi fost infectati cu zeci de sobolan si credeti-ma, v-ar fi fost mult mai rau. Sobolanii sunt sursa cea mai mare de infectie dintre toate vietuitoarele ce traiesc prin zonele urbane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)