avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinere apartament

buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de plata apei reci.,de la inceputul anului platesc mai mult decat am consumat pe motiv ca, nu corespunde citirea contoarului de scara cu cel al apartamentelor.va rog sa imi spuneti daca este lega, si daca eu pot refuza plata .va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 22:04, 31 August 2010
nu puteti refuza plata. si eu sunt in aceeasi situatie. innebunesti in tara asta pana obtii un drept.
Intr-adevar ,nu puteti refuza plata,dar va puteti adresa cu actiune in constatare instantelor de judecata.

andymaurul
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
andymaurul, utilizator
va multumesc pentru raspuns insa nu inteleg pe cine trebuie sa dau in judecata, va multumesc pentru intelegere
Pe cel caruia ii platiti factura.

andymaurul
Cați metri cubi platiți in plus?

Alte discuții în legătură

Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)
Apa rece - pret / mc nicu1961 nicu1961 de ce variaza luna de luna pretul afisat la intretinere pt 1 mc de apa rece? care este pretul corect al 1mc apa rece azi 20.10.2010 ,inclusiv apa menajera ... (vezi toată discuția)
Pierdere apa calda,apa rece apafaian apafaian BUNA ZIUA LOCUIESC IN TIMISOARA LA BLOC CU 4 ETAJE 20 .PROPORTIE DINTRE CEI CU CENTRALE SI FARA ESTE EGALA.IN FIECARE LUNA AVEM PIERDERE DE 13-15,-16,MC APA ... (vezi toată discuția)