avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... fila cec
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

fila cec

buna ziua.As dori daca se poate sa imi dati un raspuns.Acum cateva luni am achizitionat marfa in valoare de 8300lei la care nu am primit factura dar in schimb am dat garantie o fila cec numai semnata.Se pote da drumul la fila cec fara factura?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:42, 28 August 2010
se poate, dar de ce nu ati completat fila CEC ? daca nu va exista disponibil in cont, veti fi cercetat penal ptr. savarsirea infractiunii de inselaciune.
avocat Cristina Popescu
buna ziua.imi spuneti cum se poate din moment ce nu am facut ,semnat si stampilat factura ce poate trece la rubrica ce reprezinta suma?ei pot trece orice alta suma daca doresc?si daca da cum pot rezolva situatia?mentionez ca deja am achitata 30%din suma.multumesc
oanaalexa a scris:

buna ziua.imi spuneti cum se poate din moment ce nu am facut ,semnat si stampilat factura ce poate trece la rubrica ce reprezinta suma?ei pot trece orice alta suma daca doresc?si daca da cum pot rezolva situatia?mentionez ca deja am achitata 30%din suma.multumesc

furnizorul poate completa orice suma, dar daca dovediti ca fila cec a fost lasata "garantie", pentru ca asa v-ati inteles cu furnizorul, nu se va intampla nimic penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)
Proceduri file cec refuzate Cent Cent Buna ziua, Daca stie cineva, va rog mult sa imi explicati la ce sa ma astept din momentul in care o fila CEC depusa in banca nu a avut acoperire. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Nup la refuz de plata a unui cec Marghescu Marghescu Am avut un cec garantie in alb de la un client ce l-am depus si a fost integral refuzat la plata, suma fiind de peste 300.000 Ron. Banca a sesizat automat ... (vezi toată discuția)