Bina ziua. Daca ma poate lamuri cineva?!Sotul meu este PFA din 2005,acum trebuie sa depuna declaratiile la CAS,CASS,somaj. Nu are contract si nu a platit nimic pana acum,nici la CAS nici la CASS :sorry:.Intrebarea mea este, ma pot duce eu sa fac contract si sa platesc(retroactiv) in locul lui? Trebuie sa am procura prin notar cu drept de semnatura,sau merge si printr-un act de mana cu stampila PFA-ului ? Este obligatoriu sa mearga personal? Pun aceasta intrebare deoarece are piciorul in gips si se deplaseaza f greu. Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Reprezentantii Casei de Pensii Bucuresti, cu privire la depunerea declaratiilor, au precizat ca oamenii trebuie sa pregateasca un dosar care sa contina o copie dupa buletinul titularului, procura sau imputernicire daca este necesar, certificat de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice autorizate, copie dupa decizie de impunere de la circa financiara unde este inregistrata persoana cu venituri suplimentare si declaratie pe propria raspundere ca detine venitul mentionat in declaratie.
Cas pfa
cdinuta
Buna seara,
Am un PFA din Mai 2014. Am depus declaratia 220 la inceput, urmand ca luna aceasta sa depun 200 si 220. Problema e ca nu mi-a sosit nimic de la ... (vezi toată discuția)