avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot gasi proprietarii coloanei de gaze care nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot gasi proprietarii coloanei de gaze care nu locuiesc in bloc ?

Doresc sa-mi instalez centrala de apartament. La fel ca mine mai sunt inca 8 proprietari. Din pacate, nu reusim sa gasim toti investitorii coloanei de gaze pentru a ne semna in tabelul necesar la dosarul Distrigaz. Dintr-un total de 6 proprietari de coloana, doar 4 locuiesc in bloc. Cu ceilalti 2 sunt probleme in sensul ca unul are chirias care pretinde ca nu are numarul de telefon sau adresa proprietarului, iar despre al doilea nu stie nimeni nimic, apartamentul e nelocuit. Cartea de imobil este varza, nu a mai fost actualizata de la Revolutie. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ma sfatuiti sa procedez pentru a gasi cei doi proprietari, e aproape septembrie si trebuie neaparat sa instalez centrala, blocul e debransat de la RADET pentru neplata (un miliard si ceva datorie lasata de administratoare care a delapidat). Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
bmirel2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:17, 31 August 2010
Fiecare proprietar de imobil are partida separata pentru energie electrica.
Fiecare proprietar de imobil are rol separat la taxe si impozite.

Interesant chiriasul ala - daca nu are cum sa-l contacteze pe proprietar - cum ii plateste chiria?

Procedati ca si cum ceilalti doi, de care nu dati, nu exista. Nu cred sa fie in evidenta cuiva cati proprietari si care sunt aceia ai unei tevi de gaze.
Apelati la serviciile unei firme de detectivi particulari!;)
bmirel2002 a scris:
nu reusim sa gasim toti investitorii coloanei de gaze pentru a ne semna in tabelul necesar la dosarul Distrigaz.

Mai informati-va un pic daca este nevoie de semnatura tuturor. La noi este nevoie de acceptul unui singur "proprietar de coloana" din cei care-au platit. Acesta-si poate da acordul la notariat mergand doar cu cel care doreste sa se branseze acum.
Sau mai simplu presedintele asociatiei de proprietari elibereaza o adeverinta in care-si da acordul.
Pretinde ca vine proprietarul la el in ficare luna sa-si incaseze chiria. Evident ca minte, dar ce pot sa-i fac?

Alte discuții în legătură

Legea privind bransamentul la gaze la bl cu 8 etaje postelnicu_elena2000 postelnicu_elena2000 buna ziua presedinte de asociatie de proprietari am dori sa ne bransam la conducta de gaze care este la et 7 eu locuiesc la et 8 intrebarea este daca este ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)
Debransare de la reteaua de gaze bransare la o retea cu coinvestitori magureanusorin magureanusorin Problema pe care o am consta in faptul ca teava de gaze are 21 coinvestitori .Am luat semnaturi de la toti in afara de 2 care imi cer sume astronomice ca sa ... (vezi toată discuția)