avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... HOTARARE CEDO DE NEGASIT...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

HOTARARE CEDO DE NEGASIT...

Am neaparata nevoie de hotararea CEDO pronuntata asupra cererii nr.34146-97/10.iulie.2001,insa nu o gasesc pe nicaieri.
Este ceva legat de CEC-urile ptr. Autoturisme Dacia.
Stie cineva de unde o pot obtine ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 09:50, 14 Septembrie 2010
Incercati aici:
[ link extern ]
Nu exista nici acolo (raduchirita.ro)...
Daca ati cunoaste numele persoanei ar fi mai usor de gasit.
Dupa nr de cerere e greu...
Vedeti ca exista niste carti.Daca este din 2001 o puteti gasi in carti.
Nu cunosc numele persoanei,stiu doar ca are legatura cu CEC-urile ptr. autoturismele Dacia.
A fost invocata de cineva,in sprijinul CEC-ului,sau CEC Bank... Si am o cauza similara.

Poate cunoaste cineva ceva referitor la CEC-urile ptr. autoturismele Dacia, vreun precedent in materie,pentru recuperarea banilor depusi inainte de 1989.

In ce carti ar trebui sa caut ?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
gigelas, utilizator
Vedeti daca va ajuta aceasta hotarare CEDO data tot intr-un litigiu asemanator o gasiti la aceasta adresa :

www.csm1909.ro/csm/linkuri/23_07_2008__16302_ro.doc
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Dosar la cedo gbaii gbaii Buna ziua. Vreau sa stiu rezultatul unui proces intre o familie si Petrom Sa. Procesul a avut loc intre 2005 si 2006. Din pacate nu stiu mai multe ... (vezi toată discuția)
Cecuri cu cistiguri in autoturisme dacia luciadacia luciadacia Am 2 cecuri de 5000 lei cu cistiguri in autoturisme Dacia, de dinainte de 1989. Se acorda despagubiri pentru aceste cecuri? Unde pot sa ma interesez si unde ... (vezi toată discuția)
Care este procedura unei plangeri la cedo? ISQKONSULTING ISQKONSULTING as dori sa stiu unde gasesc prezentata procedura pentru o plangere la CEDO (Pasii ,Documentele,si mai ales spetele pe care le Judeca CEDO ) multumesc (vezi toată discuția)