avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Dosar la Cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Dosar la Cedo

Buna ziua.
Vreau sa stiu rezultatul unui proces intre o familie si Petrom Sa. Procesul a avut loc intre 2005 si 2006. Din pacate nu stiu mai multe detalii.
Ce trebuie sa fac pentru a afla?

Multumesc frumos.
Gabriel
Se poate verifica la arhiva instantei care a solutionat litigiul respectiv ... pentru a se adresa la CEDO trebuie sa indeplineasca anumite conditii prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
Daca detineti calitate in cauza,aflati toate detaliile referitoare la dosar,contactati personal instanta care a pronuntat hotararea
Privitor la eventuala cerere catre CEDO ,trebuie sa va sigurati daca respectiva plangere a parcurs toate etapele si toate instantele nationale
Imi puteti da va rog un link catre arhiva instantei unde pot cauta? Asa cum v-am spus, nu am date decat despre reclamanti, respectiv familia Calarasu, care a dat in judecata statul roman in legatura cu dosarul Petrom. Procesul s-a desfasurat intre 2005 si 2006. Nu stiu nici data cand a inceput, nici cand s-a terminat procesul si nici care a fost rezultatul.
Dar de ce va intereseaza acest subiect , ca o curiozitate ? .... daca nu stiti datele despre acest litigiu este cam greu sa va spunem mai multe aspecte ...
Ma gandeam ca aceste informatii sunt publice. Gresesc?
Daca ma puteti ajuta cu infomatia ceruta, ar fi grozav si v-as multumi frumos.

Deci imi poate da cineva un link unde pot gasi rezultatul unui proces? Exista vreun site in limba romana care preia informatiile de la CEDO?
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2011
gbaii, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare csm SSSS7722 SSSS7722 Buna ziua, Am gasit pe acest forum 2 postari referitoare la \"reglementarea procedurii inregistrarii sedintelor de judecata\". Aceste posturi le-am gasit ... (vezi toată discuția)
Dosar cedo ioana_2009 ioana_2009 Buna ziua. Doresc sa depun o plangere la CEDO ca urmare a pierderii unui proces penal in care s a judecat un accident rutier. In urma accidentului mie mi s ... (vezi toată discuția)
Cedo luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Este posibil ca un stat sa castige o cauza la CEDO? Si daca da,Romania a castigat vreun proces??? Multumesc! (vezi toată discuția)