Buna ziua.
Vreau sa stiu rezultatul unui proces intre o familie si Petrom Sa. Procesul a avut loc intre 2005 si 2006. Din pacate nu stiu mai multe detalii.
Ce trebuie sa fac pentru a afla?
Se poate verifica la arhiva instantei care a solutionat litigiul respectiv ... pentru a se adresa la CEDO trebuie sa indeplineasca anumite conditii prevazute de Conventia Europeana a Drepturilor Omului.
Daca detineti calitate in cauza,aflati toate detaliile referitoare la dosar,contactati personal instanta care a pronuntat hotararea
Privitor la eventuala cerere catre CEDO ,trebuie sa va sigurati daca respectiva plangere a parcurs toate etapele si toate instantele nationale
Imi puteti da va rog un link catre arhiva instantei unde pot cauta? Asa cum v-am spus, nu am date decat despre reclamanti, respectiv familia Calarasu, care a dat in judecata statul roman in legatura cu dosarul Petrom. Procesul s-a desfasurat intre 2005 si 2006. Nu stiu nici data cand a inceput, nici cand s-a terminat procesul si nici care a fost rezultatul.
Dar de ce va intereseaza acest subiect , ca o curiozitate ? .... daca nu stiti datele despre acest litigiu este cam greu sa va spunem mai multe aspecte ...
Hotarare csm
SSSS7722
Buna ziua,
Am gasit pe acest forum 2 postari referitoare la \"reglementarea procedurii inregistrarii sedintelor de judecata\".
Aceste posturi le-am gasit ... (vezi toată discuția)
Dosar cedo
ioana_2009
Buna ziua.
Doresc sa depun o plangere la CEDO ca urmare a pierderii unui proces penal in care s a judecat un accident rutier. In urma accidentului mie mi s ... (vezi toată discuția)
Cedo
luiza2008
Buna ziua,
Este posibil ca un stat sa castige o cauza la CEDO?
Si daca da,Romania a castigat vreun proces???
Multumesc! (vezi toată discuția)