avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Venit obtinut ocazional de o Intrepr. Individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Venit obtinut ocazional de o Intrepr. Individuala

Buna ziua,

daca sunt salariat cu CIM la o firma si am o intreprindere individuala (camera de inchiriat),obtin venit ocazional adica anual, trebuie sa platesc contributiile?in acest an numai in luna iulie am obtinut venit, am emis numai o factura.
si daca obtin venit anual,trebuie sa platesc contributiile acum,sau la sfarsitul anului?
Va rog mult sa ma ajutati ca nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc mult!
Gyongyos
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 11:42, 30 August 2010
veniturile din cedarea folosintei bunurilor unde intra si inchirierea nu intra sub incidenta ord. 58/2010 ca fiind venituri de natura preofesionala si nu trebuie sa depuneti declaratii! procedati ca si pana acuma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)
platã la fondul national unic de asigurãri sociale de sãnãtate simion lenuta simion lenuta am un apartament inchiriat din 2006 cu suma de 600 RON/ luna si nu am platit pina acum nici un leu la CASS, este singurul meu venit, sint divortata si am ... (vezi toată discuția)