avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract prest servicii conf cod civil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract prest servicii conf cod civil

Am un contract de prestari servicii conform cod civil.pana la data de 1 iulie 2010 mi-a oprit si virat societatea numai 16% impozit. De la 1 iulie 2010 mi-a retinut toate darile angajatului, respectiv 5,5% CASS, 10,5% CAS, 0,5% somaj. Mentionez ca sunt angajata la o societate unde am contract individual de munca.
Intrebarea mea este daca este corect ca societatea sa retina si sa vireze contributiile angajatului? Pe cele ale angajatorului nu le-a virat. Este corect?
Eu trebuie sa depun ceva declaratii?

Alte discuții în legătură

Conventii civile mihaelahory mihaelahory In cazul realizarii de venituri rezultate din activităţi profesionale desfăşurate în baza contractelor sau convenţiilor încheiate potrivit Codului ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)