avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prins baut la volan consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prins baut la volan consecinte

buna ziua sunt florin din bucuresti am 25 ani si aseara am traita ce-a mai groaznica experienta a vietiii mele fiind prins de un echipaj de politie la un control de rutina si punandu-ma sa suflu in aparatul etilotest a iesit o concentratie de 0.82 in aerul expirat am fost si la iml si mi s-au recoltat 2 probe de sange .
la ce sa ma astept si unde sa ma duc pe dovada scrie si intocmit dosar nr.
as vrea sa ma jutati va rog eu suferind si de handicap la piciorul stang avand proteza si mie greu sa ma deplasez pe jos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2007
bady1090, utilizator
Cel mai recent răspuns: o_mores , utilizator 02:29, 28 Octombrie 2007
Peste 0,8 in sange, este infractiune si pedeapsa este inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Daca nu ai antecedente, sau nu ai fost condamnat la pedeapsa cu inchisoarea mai mare de 6 luni, nu trebuie sa-ti faci probleme cu inchisoarea pentru ca o sa primesti o pedeapsa cu suspendare (o sa intri intr-o "perioada de incercare") si o sa platesti niste banuti.

Mai departe trebuie sa ai grija ca pe perioada de incercare sa nu faci vreo alta infractiune de genul sau, Doamne fereste, mai rau - pentru ca se revoca suspendarea... si lucrurile se complica mult mai tare.

Daca vrei sa aprodundezi subiectul, ia la rasfoit sectiunea de penal de aici pentru ca sunf foarte multi in situatia ta si s-au scris destule pina acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)