Mostenirea este reprezentata de un apartament care a fost trecut pe numele celor doi defuncti sot-sotie.
Nu au avut copii.
Sotul a decedat in urma cu 10 ani - nu s-a realizat succesiune dupa decesul lui.
Sotia ar avea ca rude niste veri de gradul II.
Sotul are ca rude un frate- care nu are copii si 4 nepoti (copii ai fratilor decedati ai acestuia).
Doi dintre acesti nepoti au avut grija atat de sot in timpul spitalizari acestuia si mai tarziu de sotie (ajutand la curatenie, deplasari la medici, cumparaturi) si mai tarziu spitalizari repetate si inmormantare.
Nu exista testament, doar o hartie in care defuncta solicita ca acea casa sa ramana celor doi nepoti- hartie care nu este autentificata la notariata dar cu semnaturile unor martori ca s-a realizat in prezenta lor- ce trebuie facut mai departe?
Am primit raspunsuri diferite din cauza aceasta avem nevoie de un pic de ajutor, va multumesc pentru timpul acordat.
nu putem ghici ce scrie in aceea hartie dar ar fi bine sa o prezentati unui avocat, ca sa vada daca nu cumva aceea hartie, imbraca forma unui testament olograf.
Testament
paraschiv mariana
Buna seara,
Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Testament
RAD EMIL
o persoana lasa prin testament intreaga mostenire unui nepot incit sotul ia decedat de mult au avut o fata care a decadat si ea inainte de a de face ... (vezi toată discuția)