avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... apicultura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

apicultura

eu impreuna cu fiul meu avem o intr familiala din primavara acestui an crezind ca putem sa ne cumparam niste stupi, nu a mai fost posibil. ce e de facut ptr a nu intra in ilegalitate,trebuie sa platim ceva taxe?mentionez faptul ca eu sint pensionar pe caz de boala cu drept de munca 4 ore semneaza ghita florian

Alte discuții în legătură

Este legal sa se schimbe o pensie pe caz de boala cu o pensie sociala? lumis77 lumis77 Am fost pensionata pe caz de boala in 2007 , avand gr.3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore .In 2009 am incheiat un Contract civil cu un domn deputat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt pensionar pe caz de boală gradul 3 și aș putea ... AdisorAna AdisorAna Bună ziua Sunt pensionar pe caz de boală gradul 3 și aș putea fi asociat la o firmă de taxi cu 25 la sută fără să îmi fie afectată pensia Dar sa ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)