avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii conform OUG 58/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii conform OUG 58/2010

Eu sunt bugetara. Institutia unde lucrez, imi retine pe statul de plata contributia catre asigurari sociale, pensii, etc. De asemenea , se vireaza catre stat contributia unitatii . In plus , eu fac si asigurari: de viata RCA, asigurari diverse. Pentru veniturile obtinute din asigurari sunt obligata sa platesc contributia la asigurari de sanatate , etc, conform OUG 58/2010? Pentru impozit am depus " Declaratia de venituri suplimentare".

Alte discuții în legătură

Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)
Contributii angajat/angajator drepturi de autor zanu zanu Buna ziua In lumina ultimelor modificari aduse de OUG 82/2010, obligatia calcularii, retinerii si platii contributiilor individuale (CAS si somaj) revine ... (vezi toată discuția)
Pfa-acivitate dependenta rcujba rcujba In baza OUG nr.58/2010, orice activitate poate fi reconsiderata dependenta. Activitatea dependenta= orice activitate desfasurata de o persoana fizica intr-o ... (vezi toată discuția)