avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva leasing-cumparare autoturism
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva leasing-cumparare autoturism

tva -ul lunar din factura care cuprinde / rata,dobanda,asigurarea auto,aferent unui contract de leasing incheiat inainte de 01mai 2009 =se deduce ? masina este folosita la transportul ocazional de marfa ,de la furnizori sau catre clienti..
multumesc.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 07:06, 3 Septembrie 2010
este deductibila tva aferenta unui contract de leasing, indiferent de data semnarii contractului, intrucat leasingul reprezinta o prestare de servicii, nu o livrare de bunuri.
cred ca ai dreptate,desii nu este foarte clar in oug 34...am citit si recitit...#-o
dar oare mai pot corecta tva-ul pe care nu l-am dedus pana acum ???
incercati la rd. 28, vedeti daca puteti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing si cheltuieli aferente rallia rallia Buna seara, rog luminati-ma,ca tare mi se par incurcate caile iadului!!!!..:Onu sunt de specialitate ,economic vorbind.. CAZ: Un srl cu 2 asociati, fara ... (vezi toată discuția)
Leasing Maryy86 Maryy86 AM SI EU O NELAMURIRE:DACA O FIRMA VREA SA-SI ACHIZITIONEZE O MASINA IN LEASING LUNA ACEASTA,FACTURILE SUNT CONSIDERATE CHELTUIELI SI LI SE VA DEDUCE TVA-UL? (vezi toată discuția)
Este deductibil tva-ul din facturile de leasing pt achizitia unui autoturism? Serban Tanase Serban Tanase din codul fiscal am inteles ca nu este deductibil tva-ul din achizitia de autoturisme deci nici din facturile de leasing pentru acest tip de achizitie este ... (vezi toată discuția)