avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp din strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp din strainatate

buna ziua!poate sa-mi spuna cineva daca si unde se pot efectua inspectiile tehnice obligatorii la autoturismele logan in strainatate,masina fiind inmatriculata in romania?multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:56, 1 Septembrie 2010
Se pare ca nu se poate face ITP decat in Romania, tara in care este inmatriculat autoturismul: [ link extern ]
Pentru a efectua ITP-ul va puteti adresa oricarei statii autorizate din Romania, indiferent de judetul de inmatriculare: [ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)