D E M I S I E
Subsemnatul (a) _______________________________________, salariat la
___________________________________, în functia de ____________________,
va rog sa luati act de demisia mea, urmând sa încetez activitatea la data de
________________.
Perioada de timp dintre prezenta notificare si data încetarii activitatii reprezinta
preavizul de ___ zile calendaristice prevazut în contractul individual de munca. În
cazul în care doriti sa renuntati partial sau total la preaviz va rog sa-mi comunicati.
Data _______________ Semnatura __________________
Subsemnatul Nume Prenume , angajat in functia de………… in cadrul societatii XYZ s.r.l, prin prezenta va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca, nr………….din data zz/ll/aa, in baza art. 79 alin.1 din Codul muncii - Legea 53/2003 modificata si completata, prin demisie cu respectarea preavizului de … zile prevazut de legea mai sus mentionata.
Subsemnatul(a) _______angajat(a) in functia/meseria ______________
la _______________, prin prezenta notificare va comunic incetarea contractului individual de munca prin demisie, conf. art. 79 (1) din Codul muncii.
Perioada de preaviz de ____ zile calendaristice va decurge da la data prezentei pana la data de ___________ , iar cu data de ________ inceteaza activitatea mea la S.C. __________ .
Va rog sa procedati la intocmirea documentelor necesare pentru incetarea contractului individual de munca!
Nu il puteti folosi pentru un astfel de contract ... contractul respectiv nu este supsu legislatiei muncii , el va inceta in situatiile prevazute in cuprinsul acestuia ... daca rezilierea contractului se poate face unilateral , atunci exista posibilitatea notificarii celellate parti contractante cu un anumit termen inainte de data rezilierii.
Cerere de demisie
Kukucsi
Buna ziua,vag rog sa-ma ajutati cu un model de Cerere demisie .Dupa un ani de concediu fara plata vreau sa demisionez.Va rog sa- ma ajutati cu un model de ... (vezi toată discuția)