avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Ajutor - spam
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Ajutor - spam

Sunt invadata de spam-uri pe adresa de pe avocatnet. Ce ma fac?
Primesc cate 41 pe zi.
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 11:51, 5 Noiembrie 2007
Despre ce fel de spam e vorba? ce contin mail-urile respective? Va rugam sa ne ajutati cu mai multe detalii
Change your sex life with XtraSize+!
Experience for yourself the excitement of winning real ...
Have beautiful breasts you have always dreamed of.
Medications that you need.
CanadianPharmacy makes quality medications afforda...
Increase your fertility with WonderCum!

.... si muuuuuuuuuulte altele

Le am intr-un director caruia i-am zis spam.
Avocatnet nu trimite mail-uri cu acest gen de content. Contetul acesta este trimis de diferiti boti ( scripturi/programe concepute pt reclama prin intermediul spam-ului) care probabil au gasit adresa dvs de mail publica pe vreunul din siteurile pe care dvs le accesati. Pe avocatnet.ro exista optiunea de a va face publica sau nu adresa de email. Avocatnet.ro nu are nici o raspundere pentru adresele de email publicate de user si preluate ulterior de asemenea boti in scopuri comerciale.
Toate mail-urile trimise de catre Avocatnet.ro contin sigla avocatnet.ro plus optiune de dezabonare.

Numele sender-ului unui email poate fi oricand falsificat atat cat si continutul unui email.
Va asigur ca email-urile pe care dvs le primiti nu sunt trimise de catre site-ul nostru.
N-am spus ca dvs. le trimiteti.
Va intreb daca nu puteti sa puneti un filtru ceva sa nu le mai primesc?
Aveti dreptate, am inteles eu gresit :"> O sa instalam cat de curand un filtru mai performant antispam.

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lectii de viata raser raser [b]LECTII DE VIATA[/b] 1. Viaţa nu e dreaptă, dar tot este bună. [i][b]Life isn\'t fair, but it\'s still good.[/b][/i] 2. Când ai îndoieli, fă ... (vezi toată discuția)
Cine preia sesizari privind activitati informatice frauduloase ? Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Exemplu : Am primit astazi urmatorul email care a trecut de barajul spam: You have been selected as one of the five(5)Beneficiary of £280,000,each ... (vezi toată discuția)