AM PRIMIT DE LA C.A.SANATATE O DECIZIE DE IMPUNERE PENTRU CISTIGURI DIN DIVIDENTE AFERENTE ANULUI 2004 (LA FINANTE MI S-A
SPUS CA ACESTA ESTE CONSIDERAT VENIT DIN 2005) LA CARE SINT
CALCULATA PENALITATI SI DOBINZI A CÃROR VALOARE ESTE 1,5 ORI
PESTE BAZA.
IN 2005 NU AM FOST ANGAJAT EXISIND DOAR UN CONTRACT CU CASA
CA ASOCIAT LA FIRMA.
OUG 150/2002 CARE INVOCA CONTINE IN ART.15 "DREPTUL FIECARUI ASIGURAT DE A FI INFORMAT CEL PUTIN ODATA PE AN ASUPRA OBLIGATTILOR SALE"
LA MINE A TRECUT 4 SAU 5 SAU 6 ANI
CARE ESTE PERIOADA DE PRESCRIPTIE PENTRU OBLIGATII SI PENALITATI
Pentru creanţele bugetare termenul de prescripţie este de 5 ani în condiţiile îbn care acesta nu a fost întrerupt prin somaţii, titluri executorii sau orice act întrerupător de prescripţie.
Da, termenul este de 5 ani doar ca nu cred ca o sa se recunoasca acest lucru si in cazul in care a operat termenul de prescriptie va trebui sa va judecati cu ei si sa obtineti o hotarare judecatoreasca.
ex: debitul din 2004 devine exigibil la 31.12.2005, in consecinta este prescris la 31.12.2009 daca termenul nu a fost intrerupt prin somaţii, titluri executorii sau orice act întrerupător de prescripţie.
Daca cei de la finante sustin ca au trimis o somatie prin posta pe care eu nu am primit-o si nu au o confirmare de primire ,sustinind pe baza unor date inscrise in fisa platitorului completata de personalul lor ca m-au incunostiintat de suma datorata,
-poate in aceasta situatie sa fie considerata intrerupere a termenului de prescriptie??Ce pot face in acest caz pentru ca ei calculeaza in continuare penalitati si nu-si asuma nimeni operarea in fisa a prescriptiei.
Cu multumiri,
Prescriptie
anonimu
Buna, am luat ca tot romanul un credit de nevoi pers fara garantii prin 2006, am platit o parte din el, pe urma datorita neplatii creditul a fost cesionat ... (vezi toată discuția)