avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impozit 0
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impozit 0

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate incadra pe Impozit 0 un absolvent de colegiu (3 ani) specializareTehnica de Calcul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:18, 3 Septembrie 2010
Nu.
Ce va face sa banuiti ca s-ar "incadra"?
Persoana respectiva a mentionat ca la fostul loc de munca a fost incadrat pe Impozit 0.
Eu stiu nu se incadreaza conform legislatiei in vigoare, insa aveam nevoie de o confirmare.

Multumesc
Din cate stiu eu, in doua cazuri un salariat nu plateste impozit:
- daca este persoana cu handicap (certificat medical)
- daca este incadrat ca prestand "activitate de creare prgrame pe calculator", conform codului fiscal si ordinului nr. 250/2004 (pentru care un absolvent de colegiu nu indeplineste conditiile).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit inginer automatist andrei2105 andrei2105 E valabila scutirea de impozit daca lucrez ca inginer automatist? Daca da, unde trebuie sa ma interesez si cam de ce acte as avea nevoie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Despre impozitul pe salariu etudor etudor Buna ziua! Nepotul meu,a absolvit facultatea de Informatica si anul trecut si-a luat si masteratul. Pe diploma lui de absolvire a masterului scrie: ... (vezi toată discuția)
Lista ocupatiilor in domeniul informaticii scutite de plata impozitului pe salar loredana080380 loredana080380 Buna ziua In anexa 1 din Ordinul 250/2004 sunt incluse 7 ocupatii care pot beneficia de scutirea de la plata impozitului pe salar. In COR sunt 13 functii ... (vezi toată discuția)