avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare CHITANTA taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare CHITANTA taxa de prima inmatriculare

Buna ziua! Vreau sa dau statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, dar nu mai am chitanta care atesta faptul ca am platit aceasta taxa (cel mai probabil a ramas in dosarul de la politie). Exista o cale legala de a recupera acea chitanta, de a o copia sau de a-mi fi eliberata alta de la Finante? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hamann , utilizator 12:30, 18 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua! doresc o consultanta pentru baiatul meu. A fost prins de org de politie cu alcoolemie de 0,74! Cum se procedeaza pentru a scapa de dosar penal? daca se poate!!!!!!!!!!!!!!!Credeti ca efectuarea unei expertize de recalculare a alcoolemiei va reduce procentul de alcoolemie?
Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Da ,asa este apelati la un av!
Copia chitantei o puteti solicita si de la Serviciul Inmatriculari Ato-Prefectura,de unde ati platit taxa , prin cerere scrisa inregistrata la acestia .S-ar putea doara aici sa o gasiti daca a fost taxa de 1 inmatriculare.
Cand a afost platita taxa?Si de unde sunteti?

Alte discuții în legătură

Copie chitanta taxa de inmatriculare auto Hamann Hamann Buna ziua, pentru o copie a chitantei de pe taxa de inmatriculare pentru o masina inmatriculata in 2010, trebuie solicitata S.P.C.R.P.C.I.V.? deci serviciului ... (vezi toată discuția)
Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)
Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)