avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

am un proces rezolutiune .am platit taxa de timbru la tribunal si acuma sint in apel.au facut apel si finantele si firma de insolventa ca reclamanti.taxa de timbru trebuie platita in solidar.adica?
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 11:30, 5 Septembrie 2010
fiecare apelant trebuie sa isi plateasca taxa de timbru. despre taxa de timbru in solidar, nu am auzit. poate e vreun judecator inventiv ...
eu sant persoana fizica si celelalte doua pers.juridice .cica ele ar fi scutite prin lege de la taxe dar pe citatie spune ca taxa de timbru trebuie platita in solidar
Art. 12. - În cazul cererilor sau al acţiunilor introduse în comun de mai multe persoane pentru acelaşi obiect ori când obiectul este un drept sau o obligaţie comună, taxa judiciară de timbru se datorează în solidar. (Norma met. pt aplicarea L 146/1997 privind taxele judiciare de timbru)

daca ele sunt scutite, inseamna ca veti plati dv. taxa, integral

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru - actiune in contencios administrativ si fiscal manuelle manuelle Se plateste taxa judiciara de timbru in cazul unei actiuni in contencios administrativ si fiscal? Dar timbru judiciar? Va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru noa noa Are obligatia o persoana institutie de drept public, cu finantare din venituri proprii si in completare venituri de la bugetul de stat sa achite taxe judiciare ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara solidar ruta2012 ruta2012 Buna ziua, in situatia in care pentru o cerere de chemare in judecata trebuie platita o taxa judiciara de timbru de 100 lei, iar cererea este introdusa de 8 ... (vezi toată discuția)