1. daca si-a dat demisia , alegeti alt administrator .
2. toate bunurile si actele , cred ca le puteti obtine prin instanta , ori o reclamati la politie pentru delapidare.
e ciudat, are o infatisare fioroasa, s-a dus la cec-banc, la primarie si desi toti acestia aveau de la noi copie dupa d misiile lui, totusi l-au luat in serios si ne fac greutati, chiar si politia se uita cu neincredere, inca, parca totusi sectoristul a inceput sa inteleaga ceva, despre masinatiunile demisionatului, dar efectiv nimeni din cei platiti pentru a apara asociatiile de proprietari, nu a facut nimic pentru a ne ajuta, nu au avut efectiv curaj sa dea ochii cu el.!! camera de administratie este inchisa, noi am angajat o firma bunicica pentru contabil si casier, si avem un locatar ca administrator- gospodar, am, platit toate facturile, am strans intretinerea pe luna trecuta, mergem inainte trei femei timorate, dar incapatanate.! acum el ne-a dat in judecata, nu se intelege pentru ce, si vrem o avocata bataioasadeci desi demisionat, desi nu a vrut sa semneze lista de participare la adunarea generala, deci NU A FOST, desi era acolo, totusi este luat in serios, poate ca sa nu se zica ca fac discriminari rasiale......
Faceti plangere penala pentru abuz si tulburare de posesie. Pentru avocat, puteti sa ma contactati in privat si se rezolva.
Puteti sa ne explicati in ce sens va fac greutati cec si primaria?
multumesc, Armenteros, sunteti singurul care a inteles situatia noastra deci: primaria sect.6,desi a primit doua randuri de documente ca dovezi a situatiei conflictuale din blocul nostru, nu a dat nici un raspuns oficial, doar la un mail trimes de mine mi-a dat un scurt raspuns din care se intelegea ca ei nu se amesteca in hotararile Adunarii Generale, ori tocmai noi asta solicitam respectarea alegerii noii presedinta in adunarea generala! administratorul angajat din 2002, si care ajunsese, din cauza slabiciunii si lipsei de cunoastere a legii 230/2007 de catre Comitetul Executiv, sa conduca blocul ca un proprietar, impunand tuturor celorlalti proprietari propria vointa, in special in cheltuirea banilor din fondul de rulment si reparatii nu a fost multumit de schimbarea presedintelui, si a inceput sa ne faca greutati, cum ar fi nepredarea documentelor, a cheilor de la spatiile folosite doar de el, a facut memorii catre primarie, si catre cec banc sa nu admita schimbul de semnaturi. este destul de complicata situatia, astfel ca bine ar fi sa ne sfatuiasca un avocat, mai ales ca acest administrator demisonat, a dat in judecata Asociatia, pentru motive puerile si penibile, deci ne-ar trebui un avocat, dar bataios,! intai sa inteleaga situatia la fata locului, apoi sa ne sfatuiasca pasii de urmat, apoi sa ne reprezinte in fata instantei, (ianuarie 2011) raspunde-ti aici, si spuneti lamurit, si cinstit, cum sa procedam.daca vom fi de acord ,: va voi da numarul meu de telefon. pentru detalii A. C.....