avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Weed Shop
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Weed Shop

1. Ce consecinte am daca un client fie minor fie adult cumpara un produs de la mine de la magazin (Spice Shop) , si i se face rau ajunge la spital sau doamne fereste de un deces.

2. Daca nu sunt autorizat cu nimic ?
Cel mai recent răspuns: annemariecl , utilizator 21:01, 22 Septembrie 2010
OUG 6/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si pentru completarea Legii nr. 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope interzice comercializarea drogurilor usoare din luna februarie. In afara de un domiciliu fortat( a se citi inchisoare) nu puteti pati nimic.
Imi pare rau dar produsele sunt 100 % legale. Sunt noile formuli.
sunt legale, ca avem noi legi, norme proaste, de aia.
daca moare cineva si se face legatura cu mag dvs, chiar daca substanta nu intra in tabelul cu cele 36 interzise, va dati seama ca sunteti pasibil de inchisoare.
ca si data trecuta, abia dupa decesul a cativa, vor mai include substante in lista celor interzise.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
gi-jane2, moderator
Corect, dar atata timp cat noi nu le vindem pt consumul uman si scrie si pe eticheta ce vina avem noi ? de ce sa fim noi trasi la raspundere penal ? e treaba lui ce face cu produsul.. noi in vindem sub forma de aromaterapie.
Ok, dar sustineti ca nu aveti nici o autorizatie sa vindeti aceste produse macar sa puteti sa va prevalati de ceva. Nu stiu despre ce produse e vorba, dar tot ceea ce tine de comercializarea unui produs trebuie sa aiba un certificat constatator de autorizare de la registrul comertului, care se obtine in urma depunerii unei declaratii ca indepliniti conditiile legale(Legea nr. 359/2004) de desfasurare a acelei activitati. Pe langa aceasta daca aveti un spatiu in care desfasurati aceasta activitate trebuie sa aveti si autorizatie de functionare de la Primarie.

Alte discuții în legătură

Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Weed shop weedshop weedshop Salut, ce consecinte suporti daca esti prins ca vinzi produse etnobotanice tip Spice Shop, daca nu ai nici o autorizatie nimic nimic, pur si simplu ca un om ... (vezi toată discuția)
Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)