avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxe import cosmetice China
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxe import cosmetice China

Buna ziua

Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat: doresc sa import produse din China care apartin unui anumit brand si care nu exista in Romania. Initial, as dori sa pot aduce in tara marfa de 1000 -2000E ca si persoana fizica ... pt un prospect al pietei.

Intrebarea mea este ce taxe trebuie sa platesc pt marfa de 1000E (de eg)?
Am cautat in TARIC dar informatiile sunt difuze pt ca sunt diferente in clasificarea produselor cosmetice respective. La majoritatea am inteles ca nu am de platit nicio taxa dar unii spun ca trebuie sa achit TVA.

Ma puteti ajuta, va rog, cu o detaliere a ceea ce trebuie sa platesc?

(mantionez ca nu vreau sa import parfumuri sau produse cu aerosoli ci doar produse de machiaj si creme)

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Lege vamala cameliaf cameliaf As vrea sa ma ajutati intr-o problema: Am facut 3 comenzi de parfumuri pe internet, mi-au venit comenzile, dar cand m-am dus la posta sa le ridic ( erau 8 ... (vezi toată discuția)
Import sampon si cosmetice australia linuxu linuxu Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca pentru importul de produse cosmetice din Australia se platesc taxe vamale (altele in afara de TVA). Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Import produse cosmetice filipine iclaudia19 iclaudia19 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca pentru importul de produse cosmetice(sampon/balsam/ulei par) din Filipine se platesc taxe vamale (altele in afara de ... (vezi toată discuția)