avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Lege vamala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Lege vamala

As vrea sa ma ajutati intr-o problema: Am facut 3 comenzi de parfumuri pe internet, mi-au venit comenzile, dar cand m-am dus la posta sa le ridic ( erau 8 parfumuri ), reprezentantul vamal mi-a spus ca nu am voie sa cumpar parfumuri si sa le aduc in tara, decat daca platesc accize si nu stiu ce taxe......As vrea sa vad in ce conditii pot cumpara chiar daca nu am o autorizatie de importator de cosmetice si daca acest e taxe se platesc si la farduri sau alte produse de machiaj. Va multumesc
daca se poate dati-mi un link cu legislatia in acest domeniu,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 30 Octombrie 2007
vezi aici [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vama refuza sa-mi elibereze coletul pentru ca are mostre LadyD1 LadyD1 Buna ziua! Am primit aviz de la oficiul postal vamal sa merg sa ridic un colet pe care il comandasem din SUA (mostre de farduri-in jur de 20 pliculete). Asa ... (vezi toată discuția)
Achizitie tigari din import pentruu consum propriu MihaiDG MihaiDG Vreau sa comand de pe un site strain un cartus de tigari pentru consum propriu. V trebui sa platesc alte txe statului Roman? Accize, tva.... (vezi toată discuția)
Taxe import cosmetice china ina_enache ina_enache Buna ziua Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat: doresc sa import produse din China care apartin unui anumit brand si care nu exista in Romania. Initial, ... (vezi toată discuția)